Χωρίς τον Ράχμαν Μπάμπα θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Πέμπτης όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Ο Μπάμπα είχε θέμα και πριν το ντέρμπι, είχε χάσει προπονήσεις. Την ώρα του αγώνα, φαίνεται ότι κάτι ένιωσε και φοβήθηκε. Μένει να φανεί αν πρόλαβε την μυϊκή ζημιά, αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση αλλά σαφώς και πρέπει να γίνουν εξετάσεις. Όταν αυτό βέβαια γίνεται για δύο σερί εβδομάδες, θα πρέπει προφανώς να πάει συντηρητικά. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που ο ΠΑΟΚ μπορούσε να μην δώσει τόσο μεγάλη σημασία σε μυϊκά ζητήματα. Είναι πολύ δύσκολο να παίξει ο Μπάμπα, μιλάμε βέβαια για μια θέση όπου δεν υπάρχουν λύσεις. Σπάνια η εικόνα μένει και να μιλάει με τον προπονητή», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι το μεθαυριανό ματς με την Βικτόρια Πλζεν, την οποία χαρακτήρισε επιπέδου Σλάβια και Σπάρτα Πράγας, είναι πραγματικά δύσκολο για τον «δικέφαλο του Βορρά», λόγω του ότι είναι πιεσμένος από τα προηγούμενα αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Παράλληλα ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι η 11άδα του ΠΑΟΚ θα έχει αρκετές αλλαγές και για λόγους τακτικής αλλά και γιατί ο Λουτσέσκου θέλει να φρεσκάρει την ομάδα του, προκειμένου να την έχει έτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία των φίλων των «ασπρόμαυρων» στην Τούμπα, που είναι και μικρότερη του αναμενόμενου αλλά και προβληματική ως προς το πως γίνεται.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.