Αισιόδοξα μηνύματα για Ποντένσε στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Τσανάκας επεσήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 (στην εκπομπή του Χρήστου Ρομπόλη) ότι η υπόθεση οδεύει προς οριστική συμφωνία ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Γουλβς, με καθεστώς κανονικής μεταγραφής.

«Είμαστε στη φάση του να υπάρξει οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Γουλβς. Καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι δεν έχει νόημα να τον κρατήσουν. Απλώς προσπαθούν να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος», επεσήμανε.

Για την υπόθεση Όρτα και την εικασία ότι η επιστροφή του Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία της Μπράγκα αλλάζει τα δεδομένα για τον Πορτογάλο μέσο, στάθηκε στο γεγονός ότι οι «αρσεναλίστας» έχουν μαζέψει πολλά χαφ στο ρόστερ τους.

«Η γνώμη μου και η πεποίθησή μου είναι ότι ο Ολυμπιακός στο τέλος θα πάρει στόπερ. Απλά όλες αυτές οι κινήσεις για να γίνουν, πρέπει να φύγουν και κάποιοι παίκτες», τόνισε.

Για τον Κώστα Φορτούνη, του οποίου η μετακίνηση στην Χαλίτζ «ναυάγησε», επεσήμανε ότι είναι πολύ πρώιμο να ειπωθεί κάτι για τους «ερυθρόλευκους», καθώς μόλις «έσκασε» η είδηση. Πάντως, υπενθύμισε ότι η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε πολύ φιλικό, ενώ στάθηκε στον κώδικα επικοινωνίας που έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο 31χρονος μεσοεπιθετικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube