Με αφορμή το ρεπορτάζ του έγκυρου συναδέλφου από την «Telegraph», το οποίο συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Ζότα Σίλβα, ο Γιώργος Τσανάκας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την περίπτωση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στα ''θέλω'' του Μεντιλίμπαρ, είτε παίζοντας περιφερειακός φορ είτε ως εξτρέμ. Ωστόσο, έχει γράψει ήδη συμμετοχή με την Γκιμαράες και αν παίξει σε ένα ματς με τη Νότιγχαμ, δεν θα μπορεί να αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, από τη Φόρεστ θα φύγει μόνο αν αποκτηθεί και ένας ακόμη μεσοεπιθετικός, πέραν του Σόσα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα όσα έχουν προκύψει από το ρεπορτάζ γύρω από τις περιπτώσεις των Ποντένσε, Όρτα και Φορτούνη.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, έκανε έναν απολογισμό της προετοιμασίας και αναφέρθηκε στο ποιοι δείχνουν με βάση τα πιο πρόσφατα φιλικά να έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα της πρεμιέρας με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό», αν και ακόμη είναι νωρίς και έχουμε ημέρες μπροστά μας.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Τσανάκα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube