Αγγλία

Παίρνει και Σόσα η Νότιγχαμ και στην Αγγλία συνδέουν τον Ολυμπιακό με Ζότα Σίλβα

Η Νότιγχαμ προχωρά για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό, κάνοντας δικό της τον Ραμόν Σόσα, και αυτή η εξέλιξη κάνει τους Βρετανούς να συνδέουν τον Ζότα Σίλβα με πιθανή μετακίνηση στον Ολυμπιακό.

Ντόμινο μεταγραφικών εξελίξεων στη Νότιγχαμ που ενδέχεται να αφορά και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία, η Φόρεστ προχωρά τη μεταγραφή του Ραμόν Σόσα, του Παραγουανού εξτρέμ από την Ταγιέρες. Πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους μεσοεπιθετικούς στην Αργεντινή αυτή τη στιγμή, με την πιθανή μετακίνησή του στη Νότιγχαμ να φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ.



Αυτή η μεταγραφή και εφόσον ολοκληρωθεί, ενδέχεται να φέρει ντόμινο στη διαμόρφωση του ρόστερ της αγγλικής ομάδας. Διότι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο φαίνεται πως έχει ζητήσει έναν ακόμη εξτρέμ. Και αν συμβεί αυτό, τότε από τη Νησί τονίζεται πως υπάρχει ενδεχόμενο ο Ζότα Σίλβα, τον οποίο προσφάτως η Νότιγχαμ αγόρασε από την Γκιμαράες να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος αγωνίζεται εκτός από εξτρέμ και σαν δεκάρι ή δεύτερο φορ. Και οι Πειραιώτες ενδεχομένως να κινηθούν για έναν μεσοεπιθετικό στο φινάλε του μεταγραφικού παζαριού, με το προφίλ του 25χρονου να ταιριάζει στα «θέλω» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ολυμπιακός: Παίρνει Σόσα η Νότιγχαμ και στην Αγγλία συνδέουν τον Ολυμπιακό με Ζότα Σίλβα
*σσ. το κείμενο της Telegraph που κάνει τη σχετική αναφορά...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x