Το «πρέπει» που υπάρχει στην ΑΕΚ ενόψει και του δεύτερου αγώνα της με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδας, κατέγραψε ο Γιώργος Τσακίρης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η υποχρέωση της ΑΕΚ είναι να προκριθεί και να πάρει δύο νίκες απέναντι στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδας. Να δώσεις βαθμούς και στην Ελλάδα, αυτοί πάνε στον εθνικό συντελεστή στη συγκεκριμένη φάση. Αναγκαστικά θα της έχει κάνει καλό και το πρώτο ματς, να μην έχει χαλαρώσει εννοώ. Ο Αλμέιδα έχει κάνει καλή δουλειά, έχει δουλέψει συγκεκριμένα πράγματα και περιμένουμε να βγει αυτή η δουλειά και στο χορτάρι», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, αναφορικά με την πιθανή 11άδα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο Πινέδα δίπλα σε Γιόνσον ή Σιμάνσκι, στον άξονα της «Ένωσης».

Ο Τσακίρης επισήμανε ότι τα πράγματα στην υπόθεση του Μεξικανού μέσου είναι ξεκάθαρα από πλευράς ΑΕΚ, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης αν δεν ικανοποιηθούν τα οικονομικά «θέλω» της, με τον παίκτη να μην παραχωρείται.

Ενώ ερωτηθείς για τις επόμενες μεταγραφές των «κιτρινόμαυρων», σημείωσε ότι έχοντας καταφέρει να καλύψει το 80% του σχεδιασμού τους, δεν πρόκειται να βιαστούν προσπαθώντας να βρουν αυτό ακριβώς που θέλουν για σέντερ φορ και αριστερό άκρο της άμυνας.

Ακούστε το ηχητικό:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.