Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει και της ρεβάνς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, αλλά και για τις δηλώσεις του μάνατζερ του Ορμπελίν Πινέδα, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Kώστας Κετσετζόγλου.

Αναφορικά με το θέμα του Μεξικανού, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή εκβιάζει την Ένωση, υπογράμμισε ότι ο Πινέδα δεν έχει κανένα παράπονο, ενώ ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά τη θέση των «κιτρινόμαυρων» η οποία αναφέρει ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Για τη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, ανέφερε ότι η ΑΕΚ πρέπει να είναι σοβαρή και έτσι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, συνεπώς και την πρόκριση, ενώ σημείωσε ότι η αποστολή της ομάδας, λόγω και του ταξιδιού θα βρεθεί στην Ανδόρα από την Τρίτη.

Τέλος για τα μεταγραφικά ο Κώστας Κετσετζόγλου είπε ότι η ΑΕΚ έχει βάλει ψηλά τον πήχη για αριστερό μπακ και φορ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη, ενώ όσον αφορά τις υπόλοιπες εκκρεμότητες σημείωσε ότι εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τον 15Αυγουστο και έκλεισε λέγοντας ότι δεν προκύπτει ότι η ΑΕΚ ψάχνει για τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Μπρινιόλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x