Μέρες… Final Four Basketball Champions League θα ζήσει το ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη. Σύμφωνα με ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, τα εισιτήρια για το κάτω διάζωμα για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τους «16», που θα γίνει την Τετάρτη (19:30) εξαντλήθηκαν.

Η «Ένωση» πηγαίνει για ρεκόρ πενταετίας σε ό,τι αφορά στην προσέλευση και η ΚΑΕ για να εξυπηρετήσει το κοινό αποφάσισε να ανοίξει εκδοτήριο στο σταθμό Ειρήνη του ΟΑΚΑ και το Σάββατο. Θυμίζουμε ότι το ρεκόρ της ομάδας επί εποχής Μάκη Αγγελόπουλου είναι από το περσινό παιχνίδι με τη Στρασμπούρ για τους «8» του BCL, στο οποίο βρέθηκαν περίπου 11.000 φίλοι του Δικέφαλου στο γήπεδο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Αυτό, που συμβαίνει αγγίζει τις προσδοκίες μας... Η οικογένεια της «Βασίλισσας» ξαναζεί «ημέρες Μαΐου 2018». Τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το ΒCL «εξαφανίζονται».

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι λόγω της μεγάλης ζήτησης ανοίγει τα εκδοτήρια στο σταθμό «Ειρήνη» και αύριο. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο (09/03) θα διατίθενται εισιτήρια της αναμέτρησης της Τετάρτης (13/03, 19:30), με τον ΠΑΟΚ, από την «Ειρήνη», από τις 10:00 έως τις 19:30. Το «εκδοτήριο» θα βρίσκεται πλησίον των εκδοτηρίων της ΠΑΕ, προκειμένου για την αναμέτρηση ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Τρόποι αγοράς

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 18:30, καθημερινά.

- Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube