Χωρίς νέα προβλήματα και με τα τρία… παλιά να παραμένουν συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με τον Φωστήρα. Ο Γιώργος Παράσχος είδε τους Ναπολεόνι, Μπάλλα και Τζαμάλ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως δεν υπολογίζονται για το ματς της Πέμπτης.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να πάρουν ανάσες όσοι έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα. Στις παραπάνω απουσίες, ο Ιταλός και ο Έλληνας άσος ακολούθησαν ατομικό προκειμένου να ενισχύσουν την φυσική τους κατάσταση, ενώ ο Τζαμάλ υποφέρει από ίωση και ο οργανισμός του είναι εμφανώς εξασθενισμένος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντέξει τους ρυθμούς προπόνησης.

Τέλος, έγινε την Τρίτη η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με την Καλλονή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η ομάδα μας (την εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου) θα παραλάβει 1000 εισιτήρια που αντιστοιχούν στην κεντρική θύρα 11 (κάτω διάζωμα) του ΟΑΚΑ. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube