Τα τελευταία νέα της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ για την 3η αγωνιστική του Nations League, μετέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής είναι πάρα πολύ καλό. Το ζήτημα για τις ομάδες είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Ο Ιωαννίδης είχε καθιερωθεί στην Εθνική, ήταν αποτελεσματικός και σημαντικός για την ομάδα. Πάνω που "έδεσε" o Ιωαννίδης για την Εθνικη, ήρθε αυτός ο τραυματισμός, αλλά υπάρχουν δύο αξιόλογοι επιθετικοί. Ο Παυλίδης και ο Δουβίκας που είναι σε πολύ καλή κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Παυλίδης πήρε τη μεταγραφή το καλοκαίρι και παίζει βασικός στην Μπενφίκα, ενώ εδώ και πολύ καιρό είναι στο ρόστερ της Εθνικής. Εκείνος φαίνεται πως θα ξεκινήσει στην Αγγλία».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Χθες έπιασε αμέσως ο προπονητής. Δούλεψε στην ανάπτυξη και έτσι όπως έκανε την προπόνηση, κατά τη διάρκεια της τακτικής, είχε τρεις αμυντικούς. Στην Ιρλανδία, στο φινάλε για περίπου δέκα λεπτά, έπαιξε με τρεις στόπερ. Δεν τον συνηθίζει, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube