Έτσι, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ εξέδωσε τη Δευτέρα ανακοίνωση για τα εισιτήρια των δυο αναμετρήσεων με «λιμουζό» και «κιτρινόμαυρους», ενημερώνοντας για τις λεπτομέρειες διάθεσης τους τούς φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Λιμόζ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 στις 8.30 μ.μ. για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των "32" του Euro Cup. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ στις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges διατίθενται ήδη μέσω Internet, από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το PAOK Sports Arena.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges είναι:

10€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€ 108, 109, 110, 111
25€ VIP 1,2,5
50€ VIP 3,4
100€ VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges θα διατίθενται και μέσω Internet από τη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με τη γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home, ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με ένα απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Άρη:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 στις 5μ.μ. για τη 15η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης διατίθενται ήδη μέσω Internet από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το PAOK Sports Arena.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης είναι:

10€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€ 108, 109, 110, 111
25€ VIP 1,2,5
50€ VIP 3,4
100€ VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης θα διατίθενται και μέσω Internet από τη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με τη γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home, ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με ένα απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube