Γενικά

Σφαιρόπουλος: «Ο τραυματισμός του Μπολομπόι είναι σοβαρός»

Δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Ερυθρού Αστέρα για τον τραυματισμό του Τζόελ Μπολομπόι που αποχώρησε υποβασταζόμενος από την αναμέτρηση απέναντι στη Μπουντούτσνοστ.

Ο Τζόελ Μπολομπόι αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας- Μπουντούτσνοστ. Μετά από ένα άτσαλο πάτημα στο παρκέ γλίστρησε το πόδι του 30χρονου και φάνηκε απευθείας να δημιουργείται σοβαρή ζημιά.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο προπονητής του Ερυθρού, Γιάννης Σφαιρόπουλος επιβεβαίωσε πως ο τραυματισμός του παίκτη του είναι σοβαρός, όμως όλοι πλέον θα περιμένουν τις εξετάσεις που θα οριστικοποιήσουν το διάστημα αποχής του από τα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
«Ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Δεν ξέρουμε ακόμη τον βαθμό, θα το μάθουμε μετά από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Τρίτη" είπε ο Έλληνας προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος παραδέχθηκε πως "δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε το αποτέλεσμα εξαιτίας του προβλήματος του Τζόελ. Δεν μιλάω συχνά για ατομικές επιδόσεις, όμως απόψε ο Νέντοβιτς ήταν σπουδαίος, έβαλε μεγάλα σουτ, πήρε την ευθύνη και μας οδήγησε στην νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x