Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στον Ατρόμητο τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, αλλά την ίδια στιγμή διοίκηση και τεχνική ηγεσία δεν αμελούν τα ζητήματα που αφορούν το ρόστερ, είτε αυτά αφορούν αποχωρήσεις είτε προσθήκες.

Την προηγούμενη εβδομάδα, Μαρσελίνιο και Μπόρισλαβ Στόιτσεφ είχαν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα, αλλά ο πρώτος αν και δεν υπολογίζεται, εξακολουθεί να βρίσκεται στις επιλογές του Τραϊανού Δέλλα σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της αποστολής.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες μέρες, η παρουσία του Μαρσελίνιο στις προπονήσεις είναι εντελώς διαφορετική και ο Βραζιλιάνος έχει αλλάξει συμπεριφορά και νοοτροπία, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο θέληση να παραμείνει στην ομάδα. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι ούτε ο ίδιος ούτε ο εκπρόσωπός του έχουν μεταφέρει κάτι τέτοιο.

Αν τελικά ο Μαρσελίνιο μείνει στον Ατρόμητο, είτε γιατί δεν βρει την πρόταση που να επιθυμεί, είτε γιατί συνεχιστεί η θετική του παρουσία, τότε ο Ατρόμητος δεν θα κινηθεί για απόκτηση κάποιου παίκτη στα εξτρέμ, όπως όριζε το αρχικό πλάνο και θα μείνει ως έχει.

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στη θέση του «δεκαριού», οι εξελίξεις δεν είναι με το μέρος των Περιστεριωτών. Ο Κλέιτον που είναι ο διακαής πόθος διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας δεν μπορεί να εξασφαλίσει με συναινετικό τρόπο την ελευθερία του από την Ελαζίγκσπορ η οποία του χρωστάει αρκετά χρήματα και το πιθανότερο σενάριο προβλέπει ότι ο Βραζιλιάνος θα καταθέσει προσφυγή.

Σε αυτή την περίπτωση, η αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή θα καθυστερήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και θα είναι διαθέσιμος από Φλεβάρη. Για αυτό το λόγο, Γιώργος Σπανός, Γιάννης Αγγελόπουλος και Τραϊανός Δέλλας θα συζητήσουν από κοντά τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και τότε θα κρίνουν αν αξίζει να «παλεύουν» την περίπτωση Κλέιτον ή θα προκρίνουν άλλες περιπτώσεις που έχουν προταθεί.

Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα (6/1) που ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός θα μεταβεί αυθημερόν στην Κρήτη για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube