Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στον ημιτελικό χάρις στο τέρμα του Χατζηστράβου.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα από ένα τέρμα, ωστόσο οι παίκτες του τα χάλαγαν στην τελική προσπάθεια. Η πρώτη καλή στιγμή για τους Θεσσαλονικείς ήρθε στο 22’ όταν ο Γκαργκαλατζίδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γκαργκαλατζίδης και πάλι, έκανε πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα, με τον Χατζηστράβο να κάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Κίναλη.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά για να ψάξει την ισοφάριση και άφησε κενούς χώρους, κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο ΠΑΟΚ και στο 66’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λόλου στον Χατζιδήμπα, με τον τελευταίο να το εκτελεί αλλά τον Κίναλη να κρατάει το 1-0. Πέντε λεπτά μετά, ο Ατρόμητος είχε τη μοναδική καλή στιγμή του στο ματς αλλά μετά την κακή έξοδο του Σιαμπάνη ο Τριμμάτης δεν σούταρε με τη μία και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ.

Στις καθυστερήσεις, ο Σαλαμούρας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και θα χάσει τον μεγάλο τελικό.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου (64' Λυρατζής), Τσαούσης, Δημητρίου, Βουτσάς, Μελεζίδης, Χατζηδίμπας (77' Υφαντίδης), Τζοβάρας, Χατζηστραβός (87' Μίσκοβιτς), Αηδονίδης, Γκαργκαλατζίδης (90'+3' Γαϊτανίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης, Αποστόλου, Ασλάνι, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Χατζοβασιλάκης (81' Κιτσόπουλος), Μοιρασγέντης, Ζαραφέτας, Τριμμάτης, Ίμερι (65' λ. τρ. Δόσης), Κακοσίμος (80' Παναγιωτίδης).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιόνσον: «Έχουμε δείξει δυστυχώς ότι αν δεν είμαστε στο 100%, ακόμη και με τους ''μικρούς'', μπορούμε να υποφέρουμε»

Αλμέιδα: «Δεν χρειάζεται ούτε ενθουσιασμός ούτε απογοήτευση» - Τι είπε για το μόλις 1 γκολ που έχει δεχθεί η ΑΕΚ

Ρέτσος: «Υπερήφανοι που βλέπουμε τα παιδιά της ακαδημίας του Ολυμπιακού να πρωταγωνιστούν - Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό»

Μεντιλίμπαρ: «Στα ντέρμπι δεν έχει σημασία τι έχει προηγηθεί - Δεν χαρίζω καμία θέση στην 11άδα»

Stoiximan Best Goal 6ης αγωνιστικής η γκολάρα του Μανού Γκαρθία με ΠΑΟΚ

Λαμία: Χωρίς Βλαχομήτρο και Φουρτάδο κόντρα στον Άρη

Τσακίρης: «Εντυπωσιακή επιλογή ο Ριμπάλτα, έχει πολύ καλή ατζέντα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός χρειάζεται… φορτιστή και αντικαταστάτη του Τσικίνιο»

Λουτσέσκου: «Είναι η περίοδος που ό,τι και να κάνουμε δεν μας βγαίνει»

Κετσετζόγλου: «Επιλογή από το πάνω ράφι και με μυθικό συμβόλαιο ο Ριμπάλτα - Δείχνει τη διάθεση Ηλιόπουλου να επενδύσει»