Στο «Καράβι» Club στον Σχοινιά θα κριθεί ο τίτλος στο πρωτάθλημα επαγγελματιών αθλητών Μπιτς Βόλεϊ Λιγκ, όπου θα γίνουν οι ημιτελικοί και οι τελικοί την Κυριακή (28/6).

Οι αγώνες θα είναι αφιερωμένοι στους περσινούς πρωταθλητές, Στράτο Καββαδά και Αλέξανδρο Αλεξιάδη, οι οποίοι νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Στον ημιτελικό που θα ανοίξει την αυλαία των αγώνων θα αναμετρηθούν οι Σταύρος Κασαμπαλής και Θωμάς Δημητριάδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), κόντρα στους Χρήστο Βολουδάκη και Ανέστη Δημητριάδη (Ολυμπιακός).

Στον δεύτερο ημιτελικό οι Βασίλης και Δημήτρης Ζήσης (Παμβοχαϊκός) θα αντιμετωπίσουν τους Ατάμ Τσαλικιάν και Γιώργο Καντιώτη, οι οποίοι κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά Golden και πήραν την πρώτη θέση του τουρνουά νότου, που τους έδωσε μια θέση στα ημιτελικά.

Ο Τσαλικιάν αγωνίζεται στην Αρμενική και επί σειρά ετών αγωνίζεται στα τουρνουά του μπιτς βόλει και ο Καντιώτης είναι παίκτης του Πανιωνίου που πήρε την άνοδο για την Α2 ανδρών.

Οι ημιτελικοί θα αρχίσουν στις 14.00 την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 14.00 και θα διεξαχθούν παράλληλα.

Ο τελικός θα γίνει στις 16.00 στο κεντρικό γήπεδο του Σχοινιά με την επωνυμία «Καραντάσιου, Τριανταφυλλίδης».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΛΙΓΚ 2015
Κυριακή 28/6/2015, Ώρα 14.00
Ημιτελικός 1: Κασαμπαλής / Θωμάς Δημητριάδης (Εθνικός Αλ.) – Βολουδάκης / Ανέστης Δημητριάδης (Ολυμπιακός)
Ημιτελικός 2: Τσαλικιάν / Καντιώτης – Ζήσης / Ζήσης (Παμβοχαϊκός)

Κυριακή 28/6/2015, Ώρα 16.00
Τελικός 16.00 στο κεντρικό γήπεδο στο «Καράβι κλαμπ» παραλία Σχοινιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube