Σχεδόν διπλάσιο θα είναι το φετινό μπάτζετ της Βίρτους Μπολόνια, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό, και θα φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport», από τα 15 εκατ. ευρώ του μπάτζετ, τα 9 εξ αυτών θα διατεθούν στη μισθοδοσία των παικτών.

Άλλωστε, οι άνθρωποι της ομάδας της Μπολόνια δεν έχουν κρύψει τη φιλοδοξία τους για την κατάκτηση του ερχόμενου Eurocup, μετά από αυτήν του Basketball Champions League, ώστε να κερδίσουν το εισιτήριο για την Euroleague της περιόδου 2020-2021.

Μάλιστα, οι έως τώρα κινήσεις τους, τους καταστούν το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της Euroleague Βasketball.

Θυμίζουμε ότι η άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1998 και του 2001, έκανε το μεταγραφικό μπαμ με την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς, χωρίς να σταματήσει εκεί.

Μεταξύ άλλων, ενισχύθηκε με τον Βινς Χάντερ της ΑΕΚ, τον πρώτο σκόρερ της ιταλικής λίγκας, Φρανκ Γκέινς, αλλά και εσχάτως τον έμπειρο Σέρβο γκαρντ, Στέφαν Μάρκοβιτς, δημιουργώντας τεράστιες προσδοκίες ενόψει της νέας σεζόν.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube