Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας έφτασε και στην Ελλάδα η ώρα προβολής της νέας ταινίας του «StarWars: Η Δύναμη Ξυπνάει», της έβδομης κατά σειρά. Ένα φίλμ, που το περασμένο σαββατοκύριακο, άνοιξε με ρεκόρ εισπράξεων: 248 εκατ. δολάρια (227,2 εκατ. ευρώ) στη βόρεια Αμερική και 529 εκατ. δολάρια (484.7 εκατ. ευρώ) παγκόσμια, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία WaltDisney.

Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει


Aμερικανική περιπέτεια με τους Χάρισον Φορντ, Άνταμ Ντράιβερ, Όσκαρ Άιζακ, Τζον Μπογιέγκα, Ντέιζι Ρίντλεϊ κ.α. Πανίσχυρες ξανά, οι δυνάμεις της Αυτοκρατορίας αναζητούν τον Λουκ Σκάιγουοκερ, τον τελευταίο ζωντανό Τζεντάι. Το ίδιο και η Αντίσταση, ένας πιλότος της οποίας έχει βρει τον χάρτη που οδηγεί στο κρησφύγετο του…


Joy


Δραματική κομεντί με δύο υποψηφιότητες Χρυσής Σφαίρας- ταινίας και α΄ γυναικείου ρόλου-σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και πρωταγωνιστές τους: Τζένιφερ Λόρενς, ΜπράντλεϊΚούπερ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, ΈντγκαρΡαμίρεζ. Πρόκειται για την ιστορία της ΤζόιΜανιάνο, μιας νεαρής, χωρισμένης νοικοκυράς και μητέρας δύο μικρών παιδιών που στη δεκαετία του ’90 δημιούργησε έναν επιχειρηματικό κολοσσό, ξεκινώντας από την ιδέα της «μαγικής σφουγγαρίστρας»!


Η Μητέρα μου


Ιταλική, δραματική ταινία με έντονα κωμικά στοιχεία. Μια πενηντάρα σκηνοθέτιδα προσπαθεί να βάλει τάξη στη ζωή της έχοντας να αντιμετωπίσει, από την μία, έναν εγωκεντρικό και ιδιότροπο Αμερικανό σταρ στα γυρίσματα της νέας ταινίας που σκηνοθετεί, και, από την άλλη, τα βαριά προβλήματα υγείας της μητέρας της, την οποία συνειδητοποιεί πως σύντομα θα χάσει…



Point Break


Ριμέικτης κλασικής ομώνυμης επιτυχίας του 1991 με έντονα ψηφιακά εφέ.Ένας νεαρός πράκτορας του FBI αναλαμβάνει να εισχωρήσει μυστικά σε μια ομάδα αθλητών των extremesports, οι οποίοι είναι ύποπτοι για μια σειρά παράτολμων ληστειών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube