Στο γεγονός ότι στις εγκαταστάσεις της Βάρης βγαίνουν πρωταθλητές στο μπιτς βόλεϊ, στάθηκε η Έφη Σφυρή στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

O δεύτερος σταθμός του AMSTEL RADLER SERIES BY EFI SFYRI ξεκινά αυτό το Σάββατο (31/10) και την Κυριακή 1/11!! Δηλώστε
συμμετοχή στο efi@efisfyri.gr (2108990048) για να διεκδικήσετε τα μεγάλα δώρα, το μοναδικό χρηματικό έπαθλο και τη WILD CARD!!!" Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά μέσω του efisfyri.gr

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε η πρώην πρωταθλήτρια στην εκπομπή «Playball» και στους Μάνο Ζερβάκη, Βαγγέλη Νεραντζιά:

«Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σταμάτησα και έχω επιστρέψει δριμύτερη. Στις εγκαταστάσεις της Βάρης, υπάρχουν ακαδημίες για παιδιά και για μεγάλους που θέλουν να παίζουν σαν παιδιά. Στόχος μου είναι να κάνω τον κόσμο να μάθει το άθλημα.

Προτιμώ να αναλαμβάνω κατευθείαν κάποιον αρχάριο και όχι να τον παίρνω στη μέση, έχοντας ήδη μάθει κάποια άλλα πράγματα με διαφορετικό προπονητή, θέλω να μάθει καλά από μένα, απευθύνομαι σε αρχάριους.

Δημιουργούμε πρωταθλήματα, δίνουμε χρηματικά έπαθλα και ταξίδια στην επαρχία, ενώ έχουμε συνεργασία και με την ΕΟΠΕ που μας στηρίζει.

Η διοργάνωση έχει τέσσερις σταθμούς, ο πρώτος έχει ήδη ολοκληρωθεί, ο επόμενος είναι στις 26 Νοεμβρίου και ο τελικός στις 13 Δεκεμβρίου
».



-Χρηματικό έπαθλο 450 ευρώ
-Wild Card Masters/ Open 2016
-100 πόντοι πρόκρισης Masters/ Open 2016 -Διήμερη διαμονή στο 5 αστέρων "ammos hotel-myconos", -Διήμερη διαμονή στο "Kalavrita kanyon hotel & spa"
-Amstel και Dole για δύο υπερτυχερούς .....και πολλά άλλα δώρα από Pasaji, ired, Uvex, Arte di Ottico, G.Sarris, Vari Sports Club!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube