Έτοιμοι για play-offs οι Ατλάντα Χοκς, που συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία επί θητείας Νέιτ ΜακΜίλαν, επικράτησαν 105-101 στη Σάρλοτ επί των Χόρνετς, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν χωρίς τον ηγέτη τους, Τρέι Γιανγκ.

Το κενό του φρόντισε να καλύψει ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, καθώς με 32 πόντους ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, που ανέβηκε στο 29-25, τη στιγμή που οι Χόρνετς είναι πια στο 27-25, υποφέροντας από τις απουσίες των Γκόρντον Χέιγουορντ, ΛαΜέλο Μπολ και Μαλίκ Μονκ.

Το ξεκίνημα των «γερακιών» ήταν εξαιρετικό, καθώς προηγήθηκαν μέχρι και με 17 πόντους (7-24), γεγονός που τους έδωσε την ευκαιρία να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45-52). Όσο περνούσε η ώρα στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ροκάνιζαν τη διαφορά και μάλιστα πέρασαν μπροστά με τη λήξη της τρίτης περιόδου (77-75) και στα μέσα της τέταρτης περιόδου έφτασαν τη διαφορά τους στο +10 (92-82), δείχνοντας ότι θα φτάσουν στη νίκη.

Ωστόσο, οι Χοκς δεν παράτησαν το παιχνίδι, ισοφάρισαν σε 99-99 και τελικά έφτασαν στη νίκη με 105-101, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Σέρβου γκαρντ/φόργουορντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube