Ξεκάθαρος ότι ο στόχος της εφετινής ΑΕΚ είναι και φέτος η διάκριση της στο BCL ήταν σε δηλώσεις του ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο τεχνικός της Ένωσης ενόψει της πρώτης εφετινής αναμέτρησης με τη Μακάμπι Ραμάρ Γκαν μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ:

«Ξεκινά για εμάς αύριο η νέα αγωνιστική περίοδος, και μάλιστα σε μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Έχουμε φιλοδοξίες για διάκριση στο BCL. Είναι κάτι, που δεν το κρύβουμε. Ξέρουμε, ότι ο όμιλός μας διαθέτει πολύ καλές ομάδες. Παρόλα αυτά, εννοείται πώς θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό.

Αντίπαλός μας αύριο, είναι μία ομάδα, που έχει συμμετάσχει σε πολλά ματς προετοιμασίας και είναι φορμαρισμένη. Μην ξεχνάμε, ότι έφτασε στον Τελικό του Λιγκ Καπ και διεκδικεί τον τίτλο σε λίγες ημέρες. Αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει, αλλά θα το διαχειριστούμε.

Αντιμετωπίζουμε επίσης μία ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες, με up tempo παιχνίδι, και τρίποντα. Πρέπει να διαβάσουμε σωστά το ματς για να τη σταματήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε πει, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.