Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση του Παναθηναϊκού στην επίθεση, ύστερα από την αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να κινηθούν για απόκτηση ενός φορ τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Αργεντινός άσος.

Ο Γιάννης Αναστασίου φοβόταν μήπως πάθει κάτι ο Μάρκους Μπεργκ και τελικά αυτό συνέβη, με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να μην πηγαίνει με κλασσικό φορ στους αγώνες με Λεβαδειακό και Ξάνθη.

Το θέμα της απόκτησης ενός επιθετικού έχει αναλάβει ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ήδη ξεκινήσει επαφές σε διερευνητικό επίπεδο, όμως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Στόχος του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ είναι να υπάρξει θετική έκβαση στη συγκεκριμένη υπόθεση μέσα στις γιορτές, αν και η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν επιτρέπει να διεκδικήσει με αξιώσεις (ανεβάζοντας την προσφορά του) για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Παναθηναϊκό να ενισχύεται στην επίθεση με κάποιον παίκτη με τη μορφή δανεισμού ή κάποιον που θα είναι ελεύθερος. Από εκεί και πέρα, έχει αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο να υπάρξει ενίσχυση σε άλλη θέση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube