Σοβαρότητα και προσπάθεια από όσους παίκτες αγωνιστούν θέλει ο Γιώργος Παράσχος, για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Φωστήρα. Οι Περιστεριώτες έχουν πάρει ήδη το προβάδισμα με τη νίκη στον Ταύρο, χάρη στο τέρμα του Καραμάνου και πλέον, θέλουν απλά να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία αποτελείται από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Τσενάμο, Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Γρομητσάρης, Φάμπιο, Καλλέργης, Καραγκούνης, Καραμάνος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Μπρίτο, Γκαρσία, Μπάλλας, Νάστος.

Ο Γιώργος Παράσχος αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση τόνισε τα εξής: «Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και δεν θα μείνουμε στο σκορ του πρώτου αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πάλι, μάλιστα με όχι ιδιαίτερες αλλαγές για να μην διακινδυνεύουμε απολύτως τίποτα. Πιστεύω ότι και στο αυριανό ματς θα δείξουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση παίζοντας με την ίδια σοβαρότητα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube