Ικανοποίηση και αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής στην Πάτρα (2-1) και την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, γεγονός που φέρνει ηρεμία στην ομάδα μετά από ένα δύσκολο 20ήμερο.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν η νίκη αυτή να αποτελέσει αφορμή για επανεκκίνηση και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, με την κατάκτηση του κυπέλλου πλέον να αποτελεί τον φετινό ρεαλιστικό στόχο του «τριφυλλιού», αφού έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα.

Αυτό ξεκαθάρισε και ο Αντρέα Στραματσόνι που πέτυχε την πρώτη του νίκη ως προπονητής του Παναθηναϊκού, παρουσιάζοντας το σύνολο του με μεγαλύτερη ομοιογένεια σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ωστόσο, εκτός από τα θετικά τα οποία κρατούν στον Παναθηναϊκό, υπάρχει αγανάκτηση και προβληματισμός όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας, με τους ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ να βράζουν με τον διαιτητή Σελίμο και το σκληρό παιχνίδι που άφησε να παιχτεί στην Πάτρα, απόρροια του οποίου ήταν και ο τραυματισμός του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός του «τριφυλλιού» αποχώρησε τραυματίας από το ματς με διάταση στο δεξιό δικέφαλο, ζημιά το ακριβές μέγεθος της οποίας θα εξακριβωθεί εντός της μέρας. Ο Μπεργκ ούτως ή άλλως θα είναι εκτός στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Βέροια, αφού επιλέχθηκε να εκτίσει εκεί την ποινή του, με τον Σουηδό να κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πάντως, το ματς με την Παναχαϊκή έφερε στο φως διάφορα θέματα, όπως την ένταση που υπήρξε με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της ομάδας της Αχαΐας, Πότη Τσιριμπή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο πρόεδρος της αχαϊκής ομάδας προκαλούσε τους «πράσινους» σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ δημιούργησε θέμα ζητώντας εντόνως από τον παρατηρητή, να μην επιτρέψει την παρουσία των Φύσσα – Βόκολου στη φυσούνα στο δεύτερο ημίχρονο, αν δεν είχαν διαπίστευση. Το ζήτημα πάντως έληξε χωρίς να προχωρήσει παραπάνω.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, δημοσιεύματα από την Ιταλία έκαναν χθες λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μάρκο Μότα, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του παίκτη που το καλοκαίρι αποχώρησε από τη Γουότφορντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube