Stoiximan Super League

«Σκοράρουμε προλαμβάνοντας την Άνοια»: Η ημερίδα που διοργάνωσε με επιτυχία η ΑΕΚ

Τον ρόλο της φυσικής δραστηριότητας στην πρόληψη της Άνοιας ανέδειξε με μια όμορφη σειρά εκδηλώσεων στην OPAP Arena η ΑΕΚ.

Τις δράσεις κοινωνικού περιεχομένου συνέχισε η ΑΕΚ.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ διοργάνωσε ημερίδα με θέμα την πρόληψη της Άνοιας, οι εργασίες της οποίας φιλοξενήθηκαν στην OPAP Arena.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ημερίδα που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, σχετικά με τον ρόλο της φυσικής δραστηριότητας στην πρόληψη της Άνοιας, με τίτλο:

“Παίζουμε επιθετικά, σκοράρουμε προλαμβάνοντας την Άνοια”.

Επρόκειτο για την τρίτη δράση στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ ΑΕΚ, έπειτα από τις ημερίδες για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και τη διαχείριση του άγχους των μαθητών κατά τη διάρκεια των πανελλήνιων εξετάσεων.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην OPAP Arena, με τους συμμετέχοντες να ξεναγούνται αρχικά στους χώρους του γηπέδου μας, δείχνοντας τον ενθουσιασμό τους για τη συνολική εμπειρία, και στη συνέχεια να γεμίζουν την αίθουσα Τύπου.

Οι εργασίες άρχισαν με τον χαιρετισμό από τη Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη. Η Δρ. Κλημεντίνη Ε. Καραγεωργίου (Νευρολόγος, Ψυχίατρος MD, PhD - Διευθύντρια Νευρολογικού Τμήματος Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και Νευρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών) μίλησε για τη συσχέτιση της άθλησης με την Άνοια και την πρόληψή της.

Στη συνέχεια ο Διατροφολόγος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντάνιελ - Χρήστος Καψής, αναφέρθηκε στη σημασία της διατροφής στην πρόληψη της ασθένειας, ενώ η Ψυχολόγος και Επιστημονική Συνεργάτιδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Φρόσω Πατσού, έκανε την παρουσίασή της με θέμα: “Ψυχολογία, φυσική δραστηριότητα και Άνοια”.

Τέλος, ο γυμναστής της Ακαδημίας της ΑΕΚ, Άγγελος Κωνσταντόπουλος, παρουσίασε μια σειρά ασκήσεων για καθημερινή εκγύμναση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους συμμετέχοντες να λύνουν ένα σταυρόλεξο με ερωτήσεις… κιτρινόμαυρου περιεχομένου και να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την ΠΑΕ ΑΕΚ και το κατάστημα Κομπολογάδικο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x