Λαϊκός ήρωας έχει γίνει για τους φίλους της Γαλατάσαραϊ ο Ανδρέας Πιστιόλης. Μετά τη χθεσινή νίκη με 86-81 επί της Εφές και την ισοφάριση της ημιτελικής σειράς σε 2-2, η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί σε πέμπτο ματς στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Έλληνας τεχνικός, άλλοτε συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, αποθεώθηκε από το κοινό της Γαλατά στο τέλος της αναμέτρησης. Άλλωστε από τη στιγμή που ανέλαβε η ομάδα του έχει 11 νίκες και μόλις 2 ήττες, αυτές στα playoffs από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

«Το να νικήσεις αυτήν την ομάδα είναι πολύ σημαντικό. Είναι οι σημερινοί πρωταθλητές της Euroleague. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Μερικές φορές η νίκη γίνεται ακόμα πιο πολύτιμη αν σκεφτείς ποιον νίκησες. Ο αγώνας εναντίον αυτής της ομάδας είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Είναι πολύ σημαντικό για τους οπαδούς μας, ο ένας για τον άλλον, να πάρουμε αυτή τη νίκη εδώ. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου. Όλοι καταλαβαίνουν ότι υπάρχει δέσμευση για την ομάδα. Θα πάμε να παίξουμε το πέμπτο ματς όσο καλύτερα μπορούμε», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube