Άλλαξε γειτονιά ο Σωτήρης Σωτηρίου, ο οποίος μετά από μία σεζόν στον Άρη, θα φορά πλέον τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο πανύψηλος ακραίος (1.98) φαίνεται δεν σκέφτηκε στιγμή την απόφασή του, θεωρώντας τεράστια εμπειρία να αγωνίζεται για τον πρωταθλητή Ελλάδας, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.



Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Νίκος Σμαραγδής. Ο έμπειρος κεντρικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να προσπαθεί, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Volley League, να διατηρήσει το ρόστερ με το οποίο στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο ύψους 2.02 μ. Έλληνας διεθνής επέστρεψε στους Θεσσαλονικείς τον Ιανουάριο του 2016 και αυτή είναι η δεύτερη θητεία του στην ομάδα, μετά την τριετία 1999-2003 όταν φόρεσε για πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα.



Οι πρώτες δηλώσεις του Σωτηρίου ως παίκτης του ΠΑΟΚ


«Χαίρομαι πολύ που ήρθα και εγώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Εύχομαι να βοηθήσω όσο μπορώ να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πορεία στην Ευρώπη.

Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, προπονητής είναι ο Γιάννης Καλμαζίδης, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά αλλά και μέσα από τη δουλειά του, ο κόσμος είναι εκεί όταν τον χρειάζεται η ομάδα.

Θα ήθελα να ζητήσω από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να μας χαρίσουν τις μοναδικές στιγμές σε μια καυτή έδρα. Στιγμές που μόνο ως αντίπαλος έχω νιώσει.
»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube