Άνετη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε της Λαμίας 3-1 στο δεύτερο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της φετινής προετοιμασίας, ενώ οι δύο ομάδες έπαιξαν και ένα τέταρτο σετ, το οποίο κατέκτησε η Λαμία με 25-21.

Πρόκειται για την δεύτερη νίκη της ομάδας του Ανδρεόπουλου στα τέσσερα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα, ενώ η Λαμία παραμένει χωρίς νίκη στο τρίτο της φιλικό.

Τα σετ: 3-1 (25-20, 25-21, 25-23, 25-21)

«Δεν έχω να πω κάτι το ιδιαίτερο, πέρα του ότι βλέπω την ομάδα μου να αποδίδει καλά σε ορισμένους τομείς και σε άλλους να χρειάζεται βελτίωση», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ενώ ο Γιάννης Μέλκας τόνισε: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό σε συνέχεια του πρώτου αγώνα που δώσαμε το Σάββατο στη Λαμία. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι ευχαριστημένος που θα αγωνιστούμε στο τουρνουά της Σύρου και θα έχουμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε περισσότερο».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Στιβαχτής, Πρωτοψάλτης, Χόι, Κουκ, Πανταλέων, Καμίνσκι / Πολυχρονιάδης (λ), Αριστοπουλος, Αδαμόπουλος, Ψάρρης, Δημητριάδης, Λουκάς, Μπουράς.

Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ (Μέλκας): Mακίμπιν, Παπαδόπουλος, Γκιμαράες, Καβαδάς, Μαδούρας, Γκιρτζικης / Μακάνα Τσιπ (λ), Καρβούνης, Αλεξίου, Χήρας, Βλαχόπουλος, Κουτσονίκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube