Πριν ένα περίπου μήνα ο Ολυμπιακός σήκωσε το Λιγκ Καπ και αύριο θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της σεζόν, το Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό μόνο χαρά θα μπορούσε να προκαλέσει στον Ρομπέρτο Πιάτσα, όπως φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-4 που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (26-27/3) στο κλειστό της Γλυφάδας.

«Ευχαριστώ τον Δήμο Γλυφάδας και εσάς τους δημοσιογράφους γιατί ξέρω ότι θέλετε να ευχαριστηθείτε τους αγώνες με όμορφο θέματα και να δείτε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Είναι ο πρώτος μου χρόνος στην Ελλάδα και οι παίχτες μου έχουν δώσει την ευκαιρία να βρεθώ σε ένα δεύτερο φάιναλ-4», σχολίασε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων και συνέχισε: «Αύριο θα γίνουν πολύ δύσκολα και όμορφα παιχνίδια. Εύχομαι όλος ο κόσμος να ευχαριστηθεί τους αγώνες. Περιμένω έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ, καμία σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος. Δεν θα παίξουν ρόλο οι νίκες μας επί του ΠΑΟΚ φέτος. Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και σίγουρα θα παρουσιαστεί καλύτερος».

Εκ μέρους των παικτών, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ τόνισε: «Σίγουρα είναι μία γιορτή του βόλεϊ. Θέλω να σταθώ πρώτα ότι θα είναι μεγάλο κέρδος για το βόλεϊ η παρουσία μικρών παιδιών. Τα χρειαζόμαστε και θέλουμε να ασχοληθούν με το άθλημα μας. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο με παιδιά και θα είναι μία γιορτή για αυτά. Για μας είναι στόχος, ο Ολυμπιακός θέλει να το κατακτήσει το Κύπελλο και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Για να το πάρεις θέλεις δύο νίκες και εμείς εκεί στοχεύουμε. Δεν θα παίξει ρόλο οι νίκες που έχουμε φέτος επί του ΠΑΟΚ. Στις διοργανώσεις και τα φάιναλ-4 τα σερί τα ξεχνάμε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικός. Εμείς θέλουμε το κύπελλο και εκεί στοχεύουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube