Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ και της φανέλας του Α.Ο. Θήρας στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια». Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ υπήρχε και τηλεοπτική κάλυψη.

Η ομάδα από την Σαντορίνη, που και φέτος αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία βόλεϊ γυναικών, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τα τελευταία χρόνια. Η αρχή έγινε τη σεζόν 2012-13 όταν κέρδισε την πρώτη θέση στις Κυκλάδες και μέσω μέσω μπαράζ έφτασε στην Α2. Ως πρωταθλήτρια ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, εκεί όπου πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση, χάνοντας στον τελικό της Α1 από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο αναμετράται στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας κος Γιώργος Σκοπελίτης, ο ειδικός γραμματέας της ΕΟΠΕ, Λευτέρης Κογκαλίδης, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ομάδας καθώς και η έπαρχος κα Θεώνη Λειβαδάρου.

Η έφορος, κα Ειρήνη Πατινιώτη, τόνισε πως φετινός στόχος είναι ακόμα και το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας, κος Απόστολος Οικονόμου επισήμανε ότι είναι σημαντικό να καθιερωθεί η ομάδα στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ. «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά, όπως και ο Παναθηναϊκός που φέτος έχει κάνει κάτι καλό. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε και γιατί όχι να τους κερδίσουμε κιόλας. Πρέπει να καθιερωθούμε, να ξέρουμε ποιοι είμαστε και αρχικά να μπούμε στην τετράδα. Από εκεί και πέρα τα λέμε τον Απρίλη αν όλα πάνε καλά. Δεν έχει νόημα να έχουμε στόχο το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε να καταστραφούμε όπως έχει γίνει με άλλες ομάδες», είπε μεταξύ άλλων.

Ο πρόεδρος, κος Γιώργος Σκοπελίτης, παρουσίασε και τους χορηγούς του Α.Ο. Θήρας, τονίζοντας τη σημασία της στήριξής τους, στην προσπάθεια της ομάδας.

Ο Α.Ο. Θήρας συμμετέχει στο τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές» που διοργανώνει το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός. Η παρουσίαση της ομάδας θα γίνει και στο νησί της Σαντορίνης, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου τουρνουά «Νομίκεια».

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα από την παρουσίαση του Α.Ο. Θήρας:



Δείτε εδώ τις δηλώσεις του προπονητή, Απόστολου Οικονόμου:



Δείτε εδώ τις δηλώσεις της αρχηγού, Νίκης Μουντάκη:



Δείτε τη φανέλα του Α.Ο. Θήρας:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube