Στη συγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση που είχαν οι παίκτες του στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, που ευχαρίστησε και τους φιλάθλους της Ένωσης για τη στήριξη που παρείχαν στο σημερινό ματς με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:
- Για τη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ: «Είναι μια τεράστια νίκη για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνισή τους. Ευχαριστούμε πολύ τους 10.000 φιλάθλους μας. Μας βοήθησαν πάρα πολύ. Μείναμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι. Η Χάποελ είναι μια πολύ καλή ομάδα, μία από τις καλύτερες στο θεσμό. Έχει πολύ καλή χημεία και τον ίδιο προπονητή επί 3 χρόνια. Γι’ αυτό έπρεπε να παίξουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αλλά και να παίξουμε αυτή την άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πλέον ελέγχουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, υπάρχουν όμως 5 παιχνίδια ακόμα και δεν θα είναι εύκολο. Τώρα θα προετοιμάσουμε την ομάδα για το επόμενο ματς στη Λάρισα».

- Για το αν είναι αυτή η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας του: «Οι συνθήκες κάθε παιχνιδιού είναι διαφορετικές. Αν βάλουμε στο μυαλό μας την κρισιμότητα και την ποιότητα του αντιπάλου, νομίζω ότι είναι το καλύτερό μας παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό ότι ακόμα και στην ισοπαλία δεν χάσαμε το μυαλό μας. Η Χάποελ προσπάθησε να μας παγώσει το ρυθμό, αλλά είχαμε αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Είχαμε απάντηση στις άμυνες ζώνης που έπαιξαν. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα κερδίσαμε σε αυτό που δεν ήμασταν καλοί για 25 λεπτά, δηλαδή στις προσωπικές μονομαχίες. Θέλω να πω ότι η ΑΕΚ έχει περιθώρια να παίξει ακόμα καλύτερα. Αρκεί να μείνει όπως είναι τώρα. Ενωμένη, ταπεινή και να συνεχίσει τη δουλειά».

- Για τη μικρή συμμετοχή του Στέφαν Γιάνκοβιτς: «Είχε ένα θέμα με τη μέση του, αλλά κυρίως ήταν θέμα τακτικής που δεν χρησιμοποιήθηκε παραπάνω σήμερα».

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Σλότερ είπε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την 1η θέση στον όμιλο. Τώρα έχουμε τον έλεγχο. Είναι πολύ σκληρή ομάδα η Χάποελ. Μας έδωσαν έξτρα ώθηση οι φίλαθλοί μας. Μας στήριξαν πάρα πολύ. Είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο που παίξαμε. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και για τον τρόπο που προετοιμαστήκαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.