Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον απόηχο όσων έχουν συμβεί στο… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σχολίασε χαρακτηριστικά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως:

«Σήμερα μάθαμε πως δεν μάλωνε μόνος του ο Λουτσέσκου, υπήρξε αφορμή. Ακούγαμε ότι μόνος του μάλωνε ενώ αυτό τελικά δεν είναι η αλήθεια. Στον ΠΑΟΚ αποδέχονται τις ευθύνες και την όποια κατηγορία. Αλλά υπήρχε ένα αντικείμενο που πέταξε ο Λαμέλα στον Λουτσέσκου ώστε να απαντήσει ο Ρουμάνος. Υπήρξαν κακώς αυτές οι εντάσεις αλλά ήταν και από τις δύο πλευρές».

Στη συνέχεια στάθηκε στον Μπάμπα Ράχμαν ο οποίος δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζέν:
«Από τη σημερινή προπόνηση απείχε ο Μπάμπα και δεν πιστεύω ότι θα παίξει την Πέμπτη. Η ενημέρωση είναι ότι θα εξετάζεται καθημερινά, έχει γλιτώσει την θλάση θεωρώ αλλά αποκλείεται να παίξει στην Ευρώπη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν δηλωθεί οι Γκόμεζ και Βιεϊρίνια, επομένως ο Ότο αναμένεται να πάρει τη θέση του στα αριστερά, με τον Σάστρε πιθανότατα να μπαίνει στα δεξιά. Είναι μία θέση που ο ΠΑΟΚ ειδικά στην Ευρώπη δεν έχει πολλές λύσεις».

Τέλος τόνισε πως ο Μπράντον Τόμας έχει συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τους Τσέχους.
«Ο Μπράντον Τόμας είναι σίγουρα υποψήφιος για να ξεκινήσει, ενώ ο Κωνσταντέλιας θα επιστρέψει. Επιπλέον ο Καμαρά αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Θα υπάρχουν σχεδόν μία με δύο αλλαγές σε κάθε γραμμή σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube