Θέση για το… φινάλε του χθεσινού δεύτερου αγώνα με τον Παναθηναϊκό πήρε ο ΠΑΟΚ, όπου δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προσπάθεια… επίθεσης των οπαδών του «Δικεφάλου του βορρά» σε παίκτες του τριφυλλιού.

Απ’ το ΤΑΠ των Θεσσαλονικέων ξεκαθαρίζουν πως ουδέποτε έγινε το παραμικρό και πως η είσοδος μερίδας του κόσμου έγινε αποκλειστικά και μόνο για να πανηγυρίσουν μαζί με τους αθλητές του συλλόγου (που ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1).

«Σύμμαχός» τους και αποδεικτικό στοιχείο το video που δημοσιεύουν μαζί με την ανακοίνωση, ενώ υπογραμμίζουν πως και απ’ τους πράσινους, τους δόθηκαν συγχαρητήρια για τη φιλοξενία που έτυχαν στα τρία «κολλητά» παιχνίδια στην Πυλαία (ένα για την κανονική διάρκεια και δύο για τα ημιτελικά της Α1).

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

«Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα το ΤΑΠ ΠΑΟΚ οφείλει να επισημάνει τα εξής προς αποφυγή παρεξηγήσεως και δημιουργία κλίματος ενόψει και των αγώνων που ακολουθούν.

Πρώτον συγχαίρει τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την κόσμια συμπεριφορά του. Για δύο ημέρες οι φίλοι της ομάδας κάθε ηλικίας έδωσαν δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena και στήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδας μας.

Για μία ακόμα φορά είδαμε στις κερκίδες του γηπέδου οικογένειες με μικρά παιδιά κάτι που αποτυπώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και από την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του συνδρομητικού καναλιού Novasports.

Μετά και το τέλος του αγώνα μικρή μερίδα φίλων της ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρούν την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη για την ισοφάριση της στη σειρά των πλέι οφ κάτι που επιβεβαιώνεται και από το video που έχει στη διάθεση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ αλλά και από τις συμπληρωματικές εκθέσεις των αρμόδιων οργάνων.

Τέλος η διοίκηση του ΤΑΠ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία χωρίς να εκφράσει το παραμικρό παράπονο για τα τρία σερί παιχνίδια που έλαβαν χώρα στο PAOK Sports Arena.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα»
.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube