Την τρίτη διαδοχική της ήττα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη υπέστη το βράδυ του Σαββάτου (26/10) η ΑΕΚ Betsson BC, η οποία έχασε με σκορ 87-82 από τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι των «δικεφάλων» στην Πυλαία για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της «Ένωσης», Ντράγκαν Σάκοτα, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ 3, με τον έμμεσο βοηθό του, Μαρίνο Κωνσταντή να μιλά για το ματς, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν χάσει τη συγκέντρωσή τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.


«Νομίζω σε πολύ μεγάλο μέρος του παιχνιδιού είχαμε χάσει τελείως τη συγκέντρωσή μας, κάναμε κάποια πολύ εύκολα λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να σκοράρει κάποια πολύ εύκολα καλάθια. Στην επίθεση πήραμε κάποιες βασικές επιλογές που έδωσαν πάλι στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να κάνει το παιχνίδι του και νομίζω σε μεγάλο μέρος κρίθηκε εκεί η αναμέτρηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δεν έδωσε το «παρών» ούτε στη συνέντευξη Τύπου, καθώς, του είχε κλείσει ο λαιμός κατά τη διάρκεια του αγώνα, μιας και έζησε έντονα από την άκρη του πάγκου του το ντέρμπι των «δικεφάλων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube