Ένας από τους παίκτες που άφησε το… σημάδι του στη φετινή Ευρωλίγκα είναι αναμφίβολα ο Κέβιν Πάνγκος.

Ο Καναδός γκαρντ ηγήθηκε της Ζενίτ, την οποία οδήγησε στα playoffs, ενώ έφτασε και πολύ κοντά στο να την στείλει ακόμη και στο Final Four, αλλά η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης αποκλείστηκε στα… σημεία από την Μπαρτσελόνα.

Συνεπώς, όπως είναι φυσικό ο 28χρονος θεωρείται –και όχι άδικα- ως ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της αγοράς. Ωστόσο, σύμφωνα με το «encestando.es», όλοι οι… μνηστήρες θα πρέπει να τον περιμένουν αρκετά για μία απάντηση. Ο λόγος είναι πως ο Καναδός θέλει αυτό το καλοκαίρι να εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ήδη, ο Πάγκος έχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση ανανέωσης από τη Ζενίτ. Επίσης, τόσο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και η Αναντολού Εφές έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον.

Από την άλλη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα επιθυμούσε την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά σε κάτι τέτοιο φέρεται να είναι μην είναι θετικός ο νέος τζένεραλ μάνατζερ και «θρύλος» της ομάδας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Άρα, οι Καταλανοί δεν πρόκειται να ασχοληθούν «ζεστά» με την περίπτωσή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube