Το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 3-1 επί του Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας τόνισε αρχικά ότι «το σημερινό παιχνίδι έχει τη σφραγίδα του Τζούριτσιτς. Ο Αλόνσο πήρε την απόφαση να τον ρίξει στο ματς στη θέση του Πελίστρι και του βγήκε αυτή η έμπνευση. Ο Τζούριτσιτς πέτυχε δύο εκπληκτικά γκολ! Για 81 λεπτά ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει σκούρα, είχε πάλι προβλήματα στη δημιουργία. Στο πρώτο ημίχρονο, δε, είχε και αμυντικά θέματα».

Και συνέχισε, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Ουναΐ: «Ο Ουναΐ πραγματικά φάνηκε και έκανε, μάλιστα, τη διαφορά. Έπαιζε πολύ κάθετα. Είναι ένας παίκτης, που έλειπε πολύ από τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Πιστεύω, μαθαίνοντας περισσότερο τους συμπαίκτες του, θα φανεί ακόμη περισσότερο και σαν 8άρι θα δώσει πολλές λύσεις».

Πρόσθεσε τέλος: «Όταν μια ομάδα δεν είναι καλά, είναι σημαντικό να παίρνει νίκες. Με τα δύο τέρματά του απόψε ο Τζούριτσιτς δείχνει ότι αξίζει να είναι στην 11άδα, γιατί έχει και το γκολ. Χάρισε τρεις βαθμούς στην ομάδα».

Τέλος, σχολίασε και τη φάση του πέναλτι, που σίγουρα θα συζητηθεί: «Είναι καθαρό το πέναλτι. Αν ο Παναθηναϊκός δεν κέρδιζε, θα μιλούσαμε για αλλοίωση αποτελέσματος. Και είναι το 2ο σερί ματς στο ΟΑΚΑ, που συμβαίνει τέτοιο διαιτητικό λάθος, μετά από εκείνο του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι με τον Αστέρα, που ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε. Δεν ξέρω αν είναι μήνυμα από ΕΠΟ/ΚΕΔ, ξέρω, όμως, ότι δεν είναι δυνατόν αυτό το πέναλτι να δίνεται από τον Ευαγγέλου, στη συνέχεια να τον φωνάζει ο Ζαμπάλας, για να πάει να το δει και εκείνος να το παίρνει πίσω. Είναι τελείως λανθασμένη η απόφαση, ο Γκουγκεσασβίλι ρίχνει γροθιά στον Βαγιαννίδη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κουάισον

Κετσετζόγλου: «Καμία σχέση η σημερινή γκέλα της ΑΕΚ με τις περσινές - Επιτακτική η νίκη με Παναθηναϊκό»

Ντονάτι: «Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να κάνουμε νίκες και να σκοράρουμε περισσότερο»

Ουναΐ: «Έχω προσαρμοστεί, τώρα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο»

Τα highlights από την «γκέλα» της ΑΕΚ με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Ήταν η πιο παραγωγική ΑΕΚ - Όταν δεν κάνεις γκολ τη μία από τις οκτώ ευκαιρίες σου, δεν μπορείς να νικήσεις»

Αλμέιδα: «Κάναμε τα πάντα κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο - Σε τέτοια ματς πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες»

Βαθμολογία: Χωρίς συγκάτοικο στην κορυφή ο ΠΑΟΚ - Πλησίασε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός

Παλικάρι η Athens Kallithea, φρέναρε και την… μπλοκαρισμένη ΑΕΚ!