Tα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Συζητώντας με τον Χρήστο Ρομπόλη στον «αέρα» του σταθμού, ο ρεπόρτερ σημείωσε αναφορικά με τη ρεβάνς κόντρα στην Μπότεφ την Πέμπτη (1/8) ότι το «τριφύλλι» πρέπει να είναι προσεκτικό στη Φιλιππούπολη, τονίζοντας ότι αν η ομάδα είναι προσηλωμένη στον στόχο της και απόλυτα συγκεντρωμένη στο ματς τότε θα πάρει την πρόκριση.

Σχετικά με την ενδεκάδα ο ανέφερε ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο, θα έχει στη διάθεση του τον Τετέ, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα πάρει την απόφαση στο δίλημμα για το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Αράο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά και εκείνος του Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ο Νίκος Αθανασίου, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Φακούντο Πελίστρι, λέγοντας ότι ο Αλόνσο βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή προσπαθώντας να τον πείσει καθώς έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ουρουγουανός τεχνικός. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η περίπτωση είναι δύσκολη, αλλά είναι μια υπόθεση που αν ξεκαθαρίσει θετικά για τον Παναθηναϊκό αυτό είναι πιθανότερο να γίνει τον Αύγουστο.

Ακούστε μεταξύ άλλων τι ανέφερε για το αριστερό μπακ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube