Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μέσα από νίκες και προκρίσεις να γίνει ισχυρός στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός και να μην ψάχνει καλές κληρώσεις»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να φτιάξει τη βαθμολογία του τα επόμενα χρόνια, μέσω σταθερών επιτυχιών, για να έχει πιο πολλές ευκαιρίες διάκρισης στην Ευρώπη.

Αυτονόητη χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό την πρόκριση επί τη Μπότεφ Πλόβντιβ ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και εξήγησε γιατί πρέπει να ξαναγίνει πρωταγωνιστής στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

«Το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπότεφ. Είναι πιο σημαντικό και από τις μεταγραφές για εμένα, ο μεγάλος καλοκαιρινός στόχος του είναι να μπει στους ομίλους του Europa League. Αν δεν τα καταφέρει, έστω στου Conference League. Αν είσαι αδύναμος και σου τυχαίνει σε έναν προκριματικό γύρο η Μπότεφ, πρέπει να την περάσεις δεν το συζητάμε. Είναι το αυτονόητο. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να είναι πρωταγωνιστής, να κάνει νίκες και όχι μόνο να πηγαίνει καλά σε μια σεζόν για να φτιάχνει το γόητρο του, αλλά για να είναι κάποια στιγμή ισχυρός στις καλοκαιρινές κληρώσεις. Μέσα από τις προκρίσεις και τις νίκες να φτιάξει την βαθμολογία του τα επόμενα χρόνια και όχι να παρακαλάει να είναι καλή μαζί του η κληρωτίδα», ανέφερε.

Παράλληλα, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του βοηθού του Τερίμ ότι δεν αγαπήθηκαν λόγω της καταγωγής τους, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι και ο Αταμάν Τούρκος είναι αλλά ο κόσμος του «τριφυλλιού» τον λατρεύει, λόγω της καλής δουλειάς του.

Ο Αθανασίου επισήμανε ότι ταυτόχρονα με την δημιουργία μιας ομάδας στον Παναθηναϊκό υπάρχει και μια αξιολόγηση που «τρέχει» από τον Αλόνσο, ο οποίος στο τέλος Αυγούστου θα κάνει την εισήγησή του αναφορικά με το ποιος δεν υπολογίζεται, για να αποχωρήσει.

Ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Βούλγαρου παλαίμαχου Γκεοργκίεφ αναφορικά με τη δυναμική των «πράσινων», ενόψει της ρεβάνς με την Μπότεφ, είπε ότι ως λογική παραπέμπουν σε περασμένες εποχές.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x