Άφησε πίσω της Τσέλσι και φουλάρει για τον «τελικό» με τον Άρη ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του έπειτα από την αναμέτρηση με τους «μπλε», για την οποία υπάρχει προβληματισμός λόγω της εμφάνισης και όχι λόγω της έκτασης του σκορ (1-4). Διότι, η νίκη αποτελεί μονόδρομος στο προσεχές ματς.

Οι «πράσινοι» συγκεντρώθηκαν στο Κορωπί, όπου ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης (27/10, 18:00) με τους «κίτρινους» στο ΟΑΚΑ. Ουσιαστικά, ιδιαίτερο χρόνο για να δουλέψει πάνω στο ματς δεν έχει ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος σήμερα πρόκειται να φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του.

Το καλό είναι ότι ο Φώτης Ιωαννίδης (όπως και ο Φίλιπ Μαξ) έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος και όπως φαίνεται ο 49χρονος τεχνικός θα τον έχει στη διάθεσή του. Πιθανόν να πάρει και κάποιο χρόνο συμμετοχής.

Ο Μλαντένοβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η αντικατάστασή του κόντρα στους Λονδρέζους είχε να κάνει με κάποιες κράμπες που είχε. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας. Αφού ο Κώτσιρας δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube