Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το θετικό κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ από τους διεθνείς της και κυρίως από τις περιπτώσεις των Πινέδα και Κοϊτά.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» σχολίασε επιπλέον πως ο Ματίας Αλμέιδα θα προετοιμάσει την ομάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχοντας στα χέρια του όλη τη βασική ομάδα – πλην του Μαρσιάλ – δίχως ν’ αντιμετωπίζει προβλήματα από κάρτες ή τραυματισμούς.


«Πήρε την κούπα ο Πινέδα στο Μεξικό… Ευτυχώς για την ομάδα έπαιξε και λίγο και θα είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όσα χρόνια είναι στην ΑΕΚ δεν έχει κάνει βασικό στάδιο προετοιμασίας! Είχε ανάγκη τις διακοπές… Τεράστια η εξέλιξη του Κοϊτά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μόνο τον Μαρσιάλ περιμένουμε πλέον. Η αποστολή θα είναι πλήρης στο παιχνίδι της Κυριακής»
είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσακίρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x