Στην τελική ευθεία της μετακίνησής του από τη Ζιελόνα Γκόρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται ο Ίφε Λούντμπεργκ, όπως ανέφερε ο Κοσμά Ζατόρσκι.

Από ‘κει και πέρα, ο τζένεραλ μάνατζερ της πολωνικής ομάδας όχι μόνο επιβεβαίωσε το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Δανό γκαρντ, αλλά αποκάλυψε πως απορρίφθηκε και πρόταση των «πράσινων» για τον παίκτη.

Επίσης, η Ζιελόνα Γκόρα απάντησε αρνητικά ακόμη και σε προσφορά της Λοκομοτίβ Κουμπάν, με εκείνη της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη να ήταν η καλύτερη και γι’ αυτό το συγκεκριμένο deal οδεύει ολοταχώς για την ολοκλήρωσή του.

«Απορρίψαμε προτάσεις από Παναθηναϊκό και Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν τόσο καλή που δεν μπορούσαμε να την απορρίψουμε. Είμαστε στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί το deal. Αυτό, αποτελεί άλλη μία απόδειξη για την καλή δουλειά που κάνει το τμήμα σκάουτινγκ, αλλά και το πόσο βοηθάει τους παίκτες η συνεργασία με τον προπονητή μας, Ζαν Τάμπακ», ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ της πολωνικής ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube