Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Παρί και για τη φάση, συγκεκριμένα, στο 75-68, όταν ο ένας διαιτητής έδωσε τεχνική ποινή στον Εργκίν Αταμάν και… στην ίδια φάση, ο άλλος διαιτητής, χρέωσε με αντιαθλητικό τον Κέντρικ Ναν στον Καβαλιέρε και μάλιστα με σημαντική καθυστέρηση!

Για να τα πάρουμε από την αρχή, καθώς η φάση σηκώνει πολλή κουβέντα και ουδείς έχει καταλάβει τι ακριβώς έδωσαν οι διαιτητές του αγώνα, ο κόουτς του «τριφυλλιού» διαμαρτύρεται έντονα για φάουλ, που δεν δόθηκε πάνω στον Μήτογλου. Ενώ κατεβάζει, λοιπόν, την μπάλα η Παρί, ο ένας ρέφερι χρεώνει με τεχνική ποινή τον Τούρκο προπονητή. Εκεί κανονικά το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει! Ωστόσο, όχι μόνο δεν συνέβη αυτό, με το ματς να συνεχίζεται, αλλά δευτερόλεπτα μετά, στην ίδια φάση, ο άλλος διαιτητής έδωσε αντιαθλητικό στον Ναν, με άπαντες να προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται! Οι διαιτητές, μάλιστα, μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και συζήτησαν για λίγη ώρα, αποφασίζοντας, τελικά, η Παρί να εκτελέσει μία βολή για την τεχνική ποινή, δύο για το αντιαθλητικό και να πάρει και την κατοχή!

Αυτό έκανε ακόμη πιο έξαλλο τον Αταμάν, ο οποίος αμέσως πήγε στη γραμματεία και υπέγραψε ότι θα κατατεθεί ένσταση, όπως και έγινε αφότου ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση. Θυμίζουμε, από αυτήν τη φάση η Παρί, ουσιαστικά, «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Ιφί έγραψε το 76-68 με τη βολή της τεχνικής ποινής και ο Γιάντουνεν, αφού ο Καβαλιέρ τραυματίστηκε, έκανε το 78-68 με τις δύο δικές του βολές.

Δείτε εδώ τη φάση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube