Euroleague

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού και την απρόσμενη ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την αγωνιστική δράση της ημέρας, με τη σαρωτική νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι και την απροσδόκητη ήττα του Παναθηναϊκού στο Παρίσι.

Το τρίτο ημίχρονο της πρώτης ημέρας της «διαβολομβδομάδας» της Ευρωλίγκα (16/10) διεξήχθη, φυσικά, στον άερα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ο Ολυμπιακός έχοντας τον απόλυτο έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και φτιάχνοντας μεγάλες υπέρ του διαφορές από το πρώτο ημίχρονο, πανηγύρισε την επιβλητική νίκη με σκορ 89-68 απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και ανέβηκε στο 2-1, πριν ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Εφές.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να δείξουν το συνηθισμένο τους αγωνιστικό πρόσωπο στο «Μπερσί» και ηττήθηκαν με σκορ 84-80 από την ανώτερη Παρί, γνωρίζοντας το πρώτο τους αρνητικό αποτέλεσμα στη φετινή Ευρωλίγκα και πέφτοντας στο 2-1, πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ.

Ακούστε πώς σχολίασαν οι Χρήστος Ρομπόλης, Παναγιώτης Κεφαλάς και Νικόλας Ακτύπης όσα έγιναν στα παιχνίδια των «αιωνίων»:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x