Την πρόθεση του Παναθηναϊκού να κάνει μια νέα αρχή, επιστρέφοντας στις νίκες αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ, κατέγραψε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένει και τους τελευταίους διεθνείς ο Παναθηναϊκός, νομίζω ότι πλέον στρέφεται αναγκαστικά και εκ των πραγμάτων όλο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που είναι πολύ πολύ σημαντική για τον Παναθηναϊκό. Ξεπέρασε τα ντέρμπι αλλά έχει ανηφόρα μπροστά του γιατί άφησε βαθμούς και πρέπει να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση. Προφανώς θέλει να φύγει με το διπλό από την Κρήτη, ο Αλόνσο έχει ήδη ξεκινήσει να αναλύει τον ΟΦΗ με τους συνεργάτες του. Θα προσπαθήσει να κάνει ένα restart ο Παναθηναϊκός, έχει βέβαια μπροστά του ΟΦΗ, Τσέλσι, Άρη…», ανέφερε με νόημα.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι κάποια πράγματα για την 11άδα του «τριφυλλιού» βγαίνουν… δια της απαγωγής, με τους Λοντίγκιν, Μλαντένοβιτς, Ίνγκασον, Αράο, Μπακασέτα και Τετέ να είναι βέβαιοι για να ξεκινήσουν την Κυριακή στην Κρήτη. Όσον αφορά στον Μαξ, αυτός δεν προλαβαίνει το ταξίδι στην Κρήτη.

Μάλιστα, ο Παγκάκης έκανε ειδική μνεία στην αγωνιστική άνοδο του Μπακασέτα, από το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπόρατς και μετά, επισημαίνοντας ότι πρέπει να βρεθεί λύση για να γίνει ακόμα πιο λειτουργικός, όπως συμβαίνει και στην Εθνική.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube