Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Δεν αποκλείεται η ταυτόχρονη παρουσία Ουναΐ και Μπακασέτα στην 11άδα του Παναθηναϊκού»

Ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, αφήνοντας ανοιχτό να δούμε μαζί τους Αζεντίν Ουναΐ και Τάσου Μπακασέτα στο βασικό σχήμα.

«Αυτό που περιμένουμε να δούμε τις επόμενες ημέρες είναι για την 11άδα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ. Τον Ιωαννίδη τον έχουμε ξεχάσει, ο Μαξ θα είναι εκτός, ο Ντραγκόφσκι λογικά θα είναι αποστολή αλλά θα αρχίσει ο Λοντιγκίν. Ο Αλόνσο πονοκεφαλιάζει νομίζω μόνο με τη σύνθεση της μεσαίας του γραμμής. Ο Αράο θα ξεκινήσει σίγουρα, ενώ στο 8 και στο 10 δεδομένα θα βάλει είτε τον Ουναΐ είτε τον Μπακασέτα. Δεν θα αποκλείσω να τους βάλει και τους δύο μαζί», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τον Βέρμπιτς, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ήθελε να πάει στην Τουρκία, αλλά να πάρει και κάποια χρήματα από τους «πράσινους», πράγμα σύνηθες για παίκτες που δεν υπολογίζονται και έτσι… ξέμεινε ενώ τον χαρακτήρισε «παικτάρα, αλλά εδώ δεν έπιασε».

Ενώ ο Αθανασίου επισήμανε ότι όσα, λίγα, εισιτήρια έχουν απομείνει για το ματς με την Τσέλσι θα κυκλοφορήσουν διαδικτυακά, προς το τέλος της εβδομάδας, εκτιμώντας πως το 90-95% των φίλων του Παναθηναϊκού που πήγαν στο ντέρμπι «αιωνίων» θα βρεθούν ξανά στο ΟΑΚΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x