Στις δυσκολίες που έχει για τον Παναθηναϊκό το αποψινό παιχνίδι με τον Asteras AKTOR αλλά και το βασικό πλεονέκτημα των «πράσινων» αναφέρθηκε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν είναι εύκολη η μετάβαση από την κατάμεστη ‘Γιόχαν Κρόιφ Αρένα’ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Ο Αστέρας παραδοσιακά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό και θέλει προσοχή, αλλά είναι φαβορί η ομάδα του Αλόνσο. Έχει μεν την κούραση από την Πέμπτη, αλλά έχει και το ατού του αγωνιστικού ρυθμού. Πρέπει να αρχίσει με το δεξί το πρωτάθλημα για να φτιάξει κι άλλο την ψυχολογία του εν όψει Λανς», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα που είναι επικρατέστερη για απόψε; «Θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Στο τέρμα θα είναι ο Λοντίγκιν. Ο Μαξ δεν είναι βέβαιο ότι θα μπει στην ενδεκάδα, αλλά πιστεύω πως θα παίξει τουλάχιστον ως αλλαγή. Ο Ντραγκόφσκι και ο Τσέριν είναι εκτός για φρεσκάρισμα, όπως και ο τραυματίας Μπάλντοκ. Αριστερά νομίζω πως θα δούμε τον Μλαντένοβιτς και δεξιά θα είναι ο Βαγιαννίδης. Σένκεφελντ και Γέντβαϊ έχουν προβάδισμα για την άμυνα. Στο κέντρο θα είναι Αράο ή Ζέκα με τον Μαξίμοβιτς και τον Μπακασέτα, στα άκρα θα δούμε Τετέ και Μαντσίνι, με τον Αργεντινό να απουσιάζει με Λανς λόγω τιμωρίας. Φαβορί για τη θέση του φορ είναι ο Ιωαννίδης, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε τον Γερεμέγεφ», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube