Χωρίς να έχει περιθώρια νέας βαθμολογικής απώλειας αλλά και με το «βάρος» να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός σήμερα κόντρα στον ΟΦΗ, όπως ανέφερε του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Όλο το κλίμα που υπάρχει σε ένδειξη σεβασμού στον Μπάλντοκ είναι κάτι που βοηθάει στο να διοχετευθεί η πίκρα, η πίεση και η ένταση στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούν οι πράσινοι αλλά νομίζω ότι θα το κάνουν όπως πρέπει. Δεν είναι εύκολο το ματς και λόγω Ράσταβατς, ενώ και το γήπεδο δεν του πάει, βάση προϊστορίας. Το διπλό για τον Μπάλντοκ, αυτό θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός σήμερα. Πρέπει να το κάνει και επειδή τα περιθώρια έχουν στενέψει αλλά και για να βελτιώσει την εικόνα του. Πρέπει να πάρει πολύ περισσότερα πράγματα από αυτό το ρόστερ, ο Αλόνσο οφείλει να απομυζήσει τους παίκτες», ανέφερε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι η παράδοση που έχει ο Σπόραρ απέναντι στην κρητική ομάδα δεν αποκλείεται να παίξει τον ρόλο της για την παρουσία του στην αρχική 11άδα του «τριφυλλιού».

Παράλληλα ο Παγκάκης εξήγησε τι ισχύει με την περίπτωση του Βαγιαννίδη και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκού, που «έρχεται σε δεύτερο χρόνο».

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube