Στην ψυχολογική αλλά και την αγωνιστική πίεση που καλείται να διαχειριστεί -και- αυτή την εβδομάδα ο Παναθηναϊκός εστίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Έχει αρχίσει μια εβδομάδα ιδιαίτερη και δύσκολη πολύ, επειδή ο Παναθηναϊκός θα βιώσει σε βάθος χρόνου περισσότερο αυτό το θέμα με τον Μπάλντοκ και την συναισθηματική φόρτιση από την απώλειά του. Θα πρέπει να το διαχειριστεί αυτό ο Αλόνσο, έχει κάνει ήδη μια ομιλία, όσο πηγαίνουμε προς την κηδεία του στον Παναθηναϊκό θα το ξαναζήσουν αυτό σε επίπεδο πίεσης. Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός θα πάει σε μια έδρα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει ο ΟΦΗ, με τον αντίπαλο να έχει και νέο προπονητή», είπε μεταξύ άλλων.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι οι «πράσινοι» θα πάνε στην Κρήτη χωρίς Ιωαννίδη και Μαξ αλλά με Ντραγκόφσκι και πως το μεγαλύτερο δίλημμα στο μυαλό του Ντιέγκο Αλόνσο είναι ποιον εκ των Σπόραρ ή Γερεμέγεφ θα βάλει στην κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα ο Παγκάκης επισήμανε ότι είμαστε σε αναμονή ανακοίνωσης από πλευράς Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια με την Τσέλσι και τον τρόπο διάθεσης όσων θα έχουν απομείνει, με τη ζήτηση να είναι πολύ μεγάλη.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube