*** Έγραφα χθες ότι το κλειδί για τον Ολυμπιακό ήταν να μην βάλει γρήγορο γκολ η Παρί. Έβαλε γρήγορο γκολ και κέρδισε, παρά την σοβαρή προσπάθεια του Ολυμπιακού. Το έχει κάνει τόσες φορές η Παρί, που της έχει γίνει συνήθεια.

*** Τέλος πάντων, εγώ θα ήθελα να σταθώ σε ένα παίκτη του Ολυμπιακού. Ένα παίκτη, που πραγματικά με…εκνευρίζει σε κάποια ματς, γιατί όταν δεν του «βγαίνουν» τα ματς, δεν του προκύπτει τίποτα σωστό. Αλλά έτερον εκάτερον. Είναι να του βγάλεις το καπέλο.

*** Διότι φίλοι μου ο Ολυμπιακός απέκτησε το καλοκαίρι δύο παίκτες για τις θέσεις των ακραίων κυνηγών: τον Βάϊς από το Καμπιονάτο και τον Κάμπελ από την Άρσεναλ. Κι ένα τρίτο από το Σαμπιονά, τον Γιαταμπαρέ, που πάρα πολλά παιχνίδια του τα έπαιξε ως δεξιός ακραίος χαφ-κυνηγός.

*** Ακόμη, ο Ολυμπιακός απέκτησε το καλοκαίρι δύο Αργεντίνους, σημαντικά ονόματα, τον Σαβιόλα και τον Τσόρι, για τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ. Σωστά;

*** Από ποιόν ξεκινάει ο Μίτσελ την ενδεκάδα γι΄ αυτές τις τρεις θέσεις; Μα από τον Φουστέρ! Αυτός είναι σε κάθε ματς πρώτος υποψήφιος για έξω δεξιά, αυτός είναι πρώτος υποψήφιος για έξω αριστερά, αυτός είναι πρώτος υποψήφιος για τη θέση του μεσοεπιθετικού! Κι απλά ο Μίτσελ επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα, το που θα τον βάζει.

*** Και το έχει επιτύχει με το σπαθί του ο Φουστέρ, κι όχι επειδή προπονητής είναι συμπατριώτης του. Γιατί φτιάχνει γκολ, γιατί βάζει γκολ και γιατί τρέχει όσο κανένας άλλος συμπαίκτης του. Κι όχι μόνο!

*** Χθες, με 11,5 χιλιόμετρα ήταν ο παίκτης που έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλο, του Ολυμπιακού και της Παρί, στο Παρκ Ντε Πρενς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube