Την τρίτη του ήττα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Ευρωλίγκας υπέστη το βράδυ της Παρασκευής (25/10) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αν και προηγήθηκε με +12 στις αρχές της τρίτης περιόδου, εντούτοις, έφυγε με άδεια χέρια από το Μόναχο και την έδρα της Μπάγερν.

Αποστολή στο Μόναχο Νίκος Ζέρβας

Όπως και στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές, έτσι και χθες, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι, πληρώνοντας ουσιαστικά τα σκαμπανεβάσματά τους στην επίθεση, αλλά και την κακή αμυντική λειτουργία.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προπονήθηκε σήμερα το πρωί στη Γερμανία ενόψει του αυριανού (27/10) εντός έδρας ντέρμπι «αιωνίων» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ για την Stoiximan GBL.

Το απόγευμα του Σαββάτου, το τσάρτερ του Ολυμπιακού αναχώρησε από το Μόναχο με προορισμό την επιστροφή στην Ελλάδα και την Αθήνα, με τους φίλους του συλλόγου που ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή, να υποδέχονται στο αεροπλάνο τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με ένα θερμό χειροκρότημα στήριξης!

Μια κίνηση των φιλάθλων που δείχνει πολλά προς την ομάδα, η οποία και διανύει μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο, αφού ακόμα ψάχνει τα πατήματά της και την αγωνιστική της ταυτότητα, την ώρα όπου ακολουθεί ένα πολύ βαρύ και απαιτητικό πρόγραμμα με πέντε παιχνίδια σε διάστημα 13 ημερών.

Συγκεκριμένα, αύριο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ενώ, την Τρίτη και την Πέμπτη θα φιλοξενήσει τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα για τη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας. Μετά, ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ (03/11), ενώ, στις 8 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Έτσι λοιπόν, οι φίλαθλοι της ομάδας, έδωσαν με τον τρόπο τους ένα έξτρα ψυχολογικό... μπουστάρισμα στους παίκτες του Ολυμπιακού, στηρίζοντάς τους έμπρακτα μετά από μια επώδυνη ήττα.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube