Euroleague

«Ο Ολυμπιακός δείχνει να μην έχει αποκτήσει καμία αγωνιστική ταυτότητα»: Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα από το Μόναχο

Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα από τη Γερμανία μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν Μονάχου.

Την τρίτη του ήττα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Ευρωλίγκας υπέστη το βράδυ της Παρασκευής (25/10) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αν και προηγήθηκε με +12 στις αρχές της τρίτης περιόδου, εντούτοις, έφυγε με άδεια χέρια από το Μόναχο και την έδρα της Μπάγερν.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», Νίκος Ζέρβας, που ήταν στη Γερμανία, σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι, αναλύοντας παράλληλα το που κρίθηκε το ματς για τους Πειραιώτες.

«Κακή τρίτη και τέταρτη περίοδο, άφησε τον Έντουαρντς να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι χωρίς να μπορεί να βρει λύση στο μαρκάρισμά του. Ο Ολυμπιακός δεν έφυγε ηττημένος επειδή ο Βεζένκοφ δεν έβαλε τα τρίποντα στο τέλος, αλλά επειδή η άμυνά του για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το κεντρικό πικ εν ρολ της Μπάγερν, ούτε τις ατομικές ενέργειες των περιφερειακών.

Παρότι είναι ακόμα νωρίς, ο Ολυμπιακός δείχνει να μην έχει αποκτήσει καμία αγωνιστική ταυτότητα, να έχει προβλήματα με τα σχήματα και το ροτέισον. Πρέπει να βρεθεί άμεση ισορροπία και οι παίκτες να ανεβάσουν απόδοση»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα από το Μόναχο:

@sporfm946 ???? Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα για την εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν για την 5η αγωνιστική της Euroleague! #sporfm #europaleague #fy #viral #basketball #olympiacos #olympiacosbc ? πρωτότυπος ήχος sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x