Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του τροπαίου, η Κ19 του Ολυμπιακού ρίχνεται στη μάχη της υπεράσπισης του τίτλου του Youth League!

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 17:00 (Cosmote Sport 3 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στου Ρέντη την εσθονική Ταλίνα Κάλεβ, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 2ο γύρο του μονοπατιού των πρωταθλητών του θεσμού, θέλοντας να πάρουν σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της 6ης Νοεμβρίου στο Ταλίν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν εύκολο έργο στον 1ο γύρο, όπου διέλυσαν τη Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα με συνολικό σκορ 11-0 (7-0, 6-0).

Η ομάδα του Ρομέν Πιτό δεν είναι ασφαλώς η ίδια με την περσινή, με σημαντικά στελέχη της όπως ο Κωστούλας, ο Κουτσίδης, ο Μουζακίτης, ο Αποστολόπουλος, ο Μπακούλας, ο Κουτσογούλας και ο Σίνα να έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα (με τους δύο τελευταίους να έχουν δοθεί δανεικοί).

Ωστόσο, άλλοι παίκτες συνεχίζουν στους Νέους, με Πρεκατέ, Αλαφάκη, Πνευμονίδη, Λιατσικούρα και Παναγάκο να είναι στην αποστολή του περσινού τελικού αλλά και της σημερινής αναμέτρησης, όπως και ο Παπακανέλλος, που αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής για το ματς της πρώτης ομάδας στο Μάλμε και να ενισχύσει την Κ19.

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών:

Αλαφάκης, Έξαρχος, Φίλης, Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Καρκατσάλης, Κουράκλης, Λιατσικούρας, Λίγδας, Μιχαηλίδης, Παναγάκος, Παπακανέλλος, Πλειώνης, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Ρολάκης, Σιώζιος, Στάντζος, Τουφάκης, Γιουσούφ.

Ο νικητής του ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση είτε την Τρέντσιν, είτε τη Ζμπρογιόβκα Μπρνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube